jop-groningen.nl ('t JOP)
't JOP stelt het op prijs dat je een bezoek brengt aan onze website. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in teksten, uitvoering, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Wat en voor wie is 't JOP?
't JOP is voor jongeren uit de Oosterparkwijk.

Hier heb je de mogelijkheid om de activiteitenladder, sportactiviteiten, links en de contactgegevens te vinden van 't JOP. Binnenkort
kun je hier ook een ideeënprikbord vinden waarop je tips & opmerkingen kan plaatsen of een leuk idee voor een activiteit.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen of informatie in andere vorm,
komen toe aan 't JOP. Tenzij anders aangegeven.

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van 't JOP.

Het copyright op de foto's op de fotopagina's ligt bij de eigenaren zoals op de foto's aangegeven. Bij foto's zonder copyrightaanduiding, ligt de copyright automatisch bij de betreffende die op de foto staat afgebeeld of fotograaf. Sommige foto's worden ons door derden toegezonden waardoor 't JOP niet altijd het copyright kan achterhalen. Mocht een foto zonder toestemming gepubliceerd zijn, vernemen wij dat graag en zullen we de betreffende foto direct verwijderen.

Copyright design website
Het copyright van het design van onze website wordt onderaan vermeld.

Virussen en veiligheid
Onze website wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

Deze website kan tevens links bevatten naar externe sites. 't JOP is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.

Je vragen, suggesties en commentaar
't JOP zal de door jouw verstrekte informatie enkel voor eigen (marketing-)doeleinden gebruiken en niet aan derden verstrekken.

Links
Het is mogelijk een link op 't JOP te plaatsen, het enige wat wij hiervoor van jouw verwachten is een tegenlink op jouw website naar 't JOP.

't JOP is verder niet verantwoordelijk voor de inhoud van eventuele gelinkte webpagina's. Voor klachten over een gelinkte website, verzoeken wij jullie contact op te nemen met de webmaster van de betreffende website.

Door 't JOP verzonden e-mail
Door 't JOP verzonden informatie per e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Het vermenigvuldigen, openbaarmaken, verspreiden en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. 't JOP staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mail, of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de jouw toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

't JOP is niet verantwoordelijk voor de inhoud van oproepen en/of berichten die door bezoekers zijn ingezonden. Plaatsing van een oproep, en/of bericht wil niet zeggen dat 't JOP eventuele claims ondersteunt, of het eens is met de inhoud. 't JOP behoud zich het recht voor ingezonden oproepen en/of berichten in te korten, te wijzigen om ze geschikt te maken voor publicatie, of ze te verwijderen.

Laatste wijziging: 27/10/2014

   
  Bestuur JOP | Contactgegevens | Copyright website | Sitemap

Copyright design © Vespertilio
 
Geschiedenis JOP Contactgegevens JOP Home pagina JOP